Pages

11 January 2011

sedih...

hari ni sedih gile..
yela.. bf aku marahkan aku sbb aku merajuk.. hm logik ke...
aku mnta maaf dkt 10 kali,, tapi tak de pon kata nak maafkan
last2 dia suh aku diam
dah lah aku ni pantang dicabar... 
aku baru merajuk skjp.. tu pon dia nak mngungkit aku suka merajuk..
if tak suka pujuk... tak pe laa... tak perlu pujuk.. dia kan tahu
nnti aku akan sejuk dgn sendirinya...
klu dia merajuk lama.. aku tak pernah pon mngungkit2 time pujuk dia
nape masa aku ngajuk.. dia tak mampu berikan ape yg aku nak???
aku bkn pe... just nak perhatiandia je
tau la dia tu komando... tapi jgn lah menengking aku wlpn dlm msj
tu belum kawen, dah kawen nnti.. hm ntah cam ne..
tawar hati pon ade...
baru aku uji skit.. dia dah melenting...
ape yg aku leh wat just bersabar je la
mgkin dia jenis tak leh bersabar kot...
tak pelaa.. aku terima dengan redha

2 coretan ikhlas:

mia said...

sabar ea yan..huhu..kadang-kadang, kite kene xplain sikit supaya mereka ni faham..xpelah..all da best utk yan dan si dia oke..

NoRie_yAnTie said...

heheheh... dia dah oke dah.. jap je.. senang sgt jaga dia ni mia... majuk pon jap je.. yan pon klu majuk pon jap je... tak best la lama2.. dah lah kitorang ni jauh...

Labels