Pages

17 June 2011

Virgin Coconut Oil????


Entri kali ni pasal ape eak??
owwhh... lupa..
Virgin coconut Oil?? hm... sekali dengar tanpa mengetahui maksudnya.. mesti ramai pikir bukan2 kan??
oh.. dah tentu aku tak.. saje je bag korang pikir bukan2 hahahahhaa... padan muka
VCO atau dikenali sebagai minyak kelapa dara dalam bahasa Melayu..
pernah dengar? pernah rasa? pernah nampak??
APEEE??? tak pernah???
jangan jadi orang Malaysia lah kalau tak tau MKD ni... bek duk planet Namik sana..kawan ngan Majumia..eh
betul ke aku sebut nama dia ni.. ala, kawan Goku-san dalam dragon ball tu.. yg kaler hijau tu..
ok2.. back to the point..
hari ni nak cite skit lah pasal minyak kelapa dara ni..

KELEBIHAN MINYAK KELAPA DARA


4 coretan ikhlas:

mia said...

yang, kawan mia stop pakai benda ni, jerawat terus naek ke muka, jadi merah gile3 la..mmg effect die ke?

NoRie_yAnTie said...

ntah la mia.. kadang sebab faktor keadaan/kulit snsitif... dulu penah pakai gak.. rambut yang gugur smpai nampak kulit pale.. skrg lebat dah... yan stop pakai tak de ape2 effect lak

curiousity said...

hi... yang you pakai VCO ni, for how long eh die nak take effect? :)

NoRie_yAnTie said...

hai.. thanks baca blog saye... depent pada jangka masa pakai la.. masa saye pakai tu.. tak sampai 3 bulan.. rambut dah lebat n gugur pon kurang

Labels